Nova vest
Fudbal 1

15.10.2024.

13:00

Junajted želi još dvojicu igrača Bajerna

Ekipa Mančester junajteda bi u narednom periodu mogla da pretrpi određene promene u igračkom, a možda i u trenerskom kadru.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Opet se sve glasnije priča o smeni Erika ten Haga koga bi na klupi Junajteda mogao da zameni Tomas Tuhel, koji je bez posla posle odlaska iz Bajerna.

Ako se ovo obistini i Nemac preuzme kormilo "crvenih đavola" onda bi mogle da uslede i određene promene u igračkom kadru.

Prema informacijama fudbalskog insajdera Florijana Pletenberga na Old Traford bi mogli da stignu čak dvojica fudbalera Bajerna Leroj Sane i Loen Gorecka.

Od dolaska Vensana Kompanija na mesto trenera kluba iz Minhena ova dvojica fudbalera su potpuno skrajnuta, pa tako veoma ih retko viđamo na terenu.

Kada je u pitanju Sane, on je trenutno u pregovorima sa Bajernom, jer mu ugovor uskoro ističe, tako da bi Mančester mogao i da ga dobije za džabe.

Dok kod Gorecke je situacija drugačije. Bajern želi da ga proda, jer za nekog ko nema minutažu mnogo je da ga plaćaju 18 miliona godišnje.

Junajted je proteklog leta već doveo dvojicu "prekobrojnih" iz Bajerna, štopera Matijsa de Lihta i beka Nusaira Mazrauija, kojem je u međuvremenu dijagnostifikovan problem sa srcem.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu