Nova vest
Fudbal 0

13.10.2024.

22:00

"Konte je mag, zbog Mektominija bih pohapsio sve direktore Junajteda"

Paolo di Kanio, nekadašnji as Vest Hema, dao je zanimljivu izjavu vezanu za Mančester junajted i Napoli.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

On se osvrnuo na odluku čelnika engleskog kluba da dozvole prelazak veziste Skota Mektominija u redove Napolija.

Junajted ga je letos prodao Italijanima za 30 miliona evra, a Di Kanio smatra da je za škotskog reprezentativca ipak moralo biti mesta na Old Trafordu.

"Otišao bih kod onih tamo u Mančester junajted i rekao im da pohapse sve direktore, kako možete da dozvolite da ode Mektomini?", upitao je Di Kanio.

On je pohvalio rad trenera Napolitanaca, Antonija Kontea, pošto je klub trenutno na čelu Serije A.

"Ako Inter i Juventus nastave ovako, sa ovim usporavanjima, neće biti problema. Mogu to čak i ako drugi napreduju, ali pod uslovom da Napoli raste u ofanzivnim manevrima, u defanzivi i prljavijoj igri tokom svih 90 minuta", kaže Di Kanio i dodaje.

"Konte je uvek to radio. Dođe u narušenu atmosferu, uništenu prošlošću, punu razočaranja i vrati ih na mesto, obnovi ih. Sve popravi u veoma kratkom roku. Danas je u Juventusu, sutra Čelsiju, pa Interu. Ne dolazi posle Lige šampiona ili titule, on dolazi na ruševine gde sve treba podizati od početka. On je mag u tome da usmeri ka pobedi tamo gde su do pre godinu dana bile samo ruševine", zaključio je Di Kanio. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu