Nova vest
Fudbal 4

12.10.2024.

10:00

Špijunski skandal u Premijer ligi

Mančester junajted ima najgori start u Premijer ligi, a na meču sa Aston Vilom u Birmingemu, našli su se na meti špijuna-šaljivdžije.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Susret na Vila Parku završen je bez golova, što je samo produžilo agoniju ekipe sa Old Trafora, a na posebnom udaru je menadžer Erik ten Hag.

Ipak, ostrvski mediji prenose da je svlačionica Mančester junajteda na Vila Parku bila ozvučena - počinilac je dva dana pre meča koji je igran 6. oktobra, postavio "bubice".

"San" prenosi da je to poslužilo kako bi se snimio govor Ten Haga igračima.

"Ovo je šokantno kršenje pravila bezbednosti i neka ozbiljan pitanja biće postavljena o tome kako je ovo moglo da se dogodi. Na sreću, nije bilo ništa zlobno u ovom incidentu. U pitanju je bio šaljivdžija, navijač Junajteda, koji je samo želeo da čuje šta se to priča između četiri zida. Ipak, to je razlog za brigu, jer ostaje pitanje kako se on našao u svlačionici jednog od najvećih klubova danima pre meča", kaže izvor "Sana".

Kaže se da je "špijun" aktivirao mikrofon pozivom sa drugog uređaja, pošto je miktofon zalepio na teško vidljivom mestu u svlačionici.

On je posle rekao kako je dan posle utakmice došao da pokupi mikrofon.

Aston Vila je pokrenula istragu o svemu, a što se tiče Junajteda, njih čeka težak zadatak u nastavku sezone jer se nalaze na tek 14. mestu. 

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

2 d

Novo Sport Video Menu