Nova vest
Fudbal 0

7.10.2024.

22:14

Navijači Sosijedada pretili smrću Grizmanu

Navijači Real Sosijedada su pretili smrću igraču Atletika iz Madrida, francuskom internacionalcu Antoanu Girzmanu, tokom utakmice španskog prvenstva, preneli su francuski mediji.

Izvor: Beta

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Fudbaleri Real Sosijedada odigrali su u nedelju uveče na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Atletiko Madrida, u utakmici devetog kola Primere.

Grizman, bivši igrač Real Sosijedada, dočekan je u neprijateljskoj atmosferi na tom terenu gde se prvi put pojavio u dresu protivničkog tima, Atletika.

Navijači Real Sosijedada su Grizmanu skandirali "Umri" i "Grizman je umro".

Francuski napadač, koji se nedavno povukao iz nacionalne reprezentacije, dobijao je zvižduke i glasno negodovanje, svaki put kada je imao loptu.

Takvo ponašanje je navelo rukovodstvo Real Sosijedada da tokom meča na velikim ekranima na stadionu emituje poruku "Ne, rasističkim pesmama, ksenofobiji i netoleranciji. Ohrabrite i podržite tim, ali poštujte protivnika".

Navijači su i na tu poruku zviždali, dodali su francuski mediji.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

10 h

Novo Sport Video Menu