Nova vest
Fudbal 0

6.10.2024.

18:52

Karvahalu novi ugovor od Reala – dan nakon teške povrede

Fudbalski klub Real Madrid produžio je ugovor sa Danijem Karvahalom, samo nekoliko sati po objavi dijagnoze teške povrede kolena ovog fudbalera.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Karvahal se povredio na meču protiv Vilajreala, snimci su u toku dana pokazali da se radi o trostrukoj rupturi vezivnih elemenata kolena: prednjih ukrštenih ligamenata, lateralnih ligamenata i poplitealnog ligamenta. 

Prema prvim prognozama odsustovaće sa terena osam do deset meseci.

Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Real je u toku dana, odmah pošto je preciziran stepen povrede, objavio da će sa Karvahalom biti produžena saradnja do 2026. godine, koja je svakako uskoro trebalo da bude na dnevnom redu.

Objava o produžetku ugovora sa španskim reprezentativcem stigla je lično od predsednika kluba Florentina Peresa.

Karvahalu je aktuelni ugovor isticao 2025. godine.

Bio je ovo logičan potez kluba, očekivan i svakako gospodski u ovakvom trenutku, prema igraču koji je od svoje desete godine član "Kraljevskog kluba".

Karvahal je za Real debitovao 2013. godine i od tada osvojio 26 trofeja.

"Imam samo reči zahvalnosti prema Real Madridu i našem predsedniku Florentinu Peresu jer u danu kakav je ovaj produžavamo saradnju do 2026. godine. To samo govori o najboljem klubu na svetu u svakom smislu, o tome kako nas uspeh koji svi delimo čini srećnima i kako nam i u teškim trenucima može biti lakše", rekao je fudbaler na svojim društvenim mrežama.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu