Nova vest
Fudbal 0

6.10.2024.

11:00

"Biću iznenađen ako vidim Ten Haga na klupi do Božića"

Fudbalere Mančester junajteda u nedelju od 15 časova očekuje gostovanje Aston Vili.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Po mnogima ovo može biti i sudbonosan meč za menadžera Erika ten Haga.

Klub sa Old Traforda od početka sezone ima svega tri pobede u svim takmičenjima, a u četvrtak su u poslednji čas izbegli novi poraz, u Ligi Evrope gde su gostovali Portu (3:3).

Izgube li na Vila parku, biće to teška pozicija za holandskog stručnjaka kog su kritikovali dvojica bivših igrača iz Premijer lige.

Džo Kol, nekadašnji as Čelsija, kaže da bi bio iznenađen da vidi Ten Haga na klupi Junajteda za Božić.

"Favorizujem Aston Vilu u ovom meču, ne vidim da je moguće da se desi bilo šta drugo. Bili smo i ranije u ovoj poziciji sa Ten Hagom, kada su on i tim bili na konopcima, izvlačio se. Toga je bilo previše. Mislim da bi ovo mogao da bude kraj puta za njega. Nije sjajno za nas komentatore kad pričamo o tome, ali to je deo života menadžera. Vidim gde Junajted želi da ide, kao i on. Ipak, biću iznenađen ako ga vidim na njihovoj klubi za Božić", poručio je Kol.

Mančester junajted je protiv Porta imao 2:0, da bi na poluvremenu Ten Hag izveo iz igre strelca i asistenta gola, Markusa Rašforda, što je sve iznenadilo.

Na kraju, Megvajer je golom u prvom minutu nadoknade drugog dela doneo bod ekipi, ali Ten Hag je i dalje na meti kritičara.

Bivši napadač Liverpula Piter Krauč jednostavno ne vidi pomak u igri Mančester junajteda.

"Imati 2:0 i potom gubiti 2:3, to je nedostatak kontrole u mečevima. To je njegova postava sada, sa većinom igrača iz tima je već radio. Ne izgledaju dobro u ovom trenutku", rekao je Krauč. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu