Nova vest
Fudbal 1

4.10.2024.

19:36

Pogbi smanjena kazna – ranije se vraća na teren!

Francuski fudbaler Pol Pogba vraća se na teren u 2025. godini.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Pogbi je primarna kazna zbog dopinga od četiri godine smanjena na 18 meseci, tako da bi ovog fudbalera ponovo na terenu mogli da vidimo naredne godine, tvrdi dobro obavešteni fudbalski insajder Fabricio Romano. 

Francuz će moći da se vrati treninzima sa ekipom u januaru mesecu, dok će od marta biti na raspolaganju novom treneru Juventusa Tijagu Moti. 

Pogba je kažnjen zbog toga što je analizama utvrđeno da je bio pozitivan na testoteron na utakmici prvog kola prošle sezone, kada je Juventus igrao protiv Udinezea. 

"Nikada nisam svesno ili namerno uzimao bilo koje suplemente koji se kose sa anti-doping pravilima. Kao profesionalni sportista nikada ne bih svoje nastupe poboljšao na taj način. To bi bilo nepoštovanje i varanje mojih kolega i navijača svakog tima za koji sam igrao. Zato ću se žaliti Sudu za sportsku arbitražu“, rekao je tada Pogba. 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Fudbal

FIFA odložila odluku o suspenziji Izraela

Savet Međunarodne fudbalske asocijacije (FIFA) odložio je u četvrtak odluku o tome da li će suspendovati fudbalsku reprezentaciju Izraela ili ne, ali je saopštio da će sprovesti istragu.

BBN

21:20

6 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu