Nova vest
Fudbal 1

3.10.2024.

13:20

Morata objavio da se seli – narušena mu je privatnost

Španski napadač iz redova Milana Alvaro Morata objavio je da je primoran da se odseli iz svoje kuće.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Špancu je, kako kaže, narušena privatnost, i to od strane gradonačelnika Korbete, mesta od 18.000 stanovnika na obodu Milana, jer je ovaj na društvenim mrežama sav ponosan obnarodovao da je slavni fudbaler iznajmio kuću u zajednici kojom on rukovodi.

Morata je u najmanju ruku bio neprijatno iznenađen potezom gradonačelnika Marka Balarinija i njegovom objavom pa sada mora da potraži novi dom za porodicu i sebe.

Balarini je vest o useljenju Morate objavio u stilu čuvenog transfer insajdera Fabrisija Romana koji godinama pompezno najavljuje potpise i transfere najvećih zvezda svetskog fudbala, svaki prelazni rok.

"Alvaro Morata, here we go", napisao je Balarini i u toj objavi obavestio svet da je Morata stanovnik Korbete.

Verovao je da je ispao duhovit, ali je ustvari to bila jedna zaista neoprezna objava. 

"Dragi gradonačelniče, hvala što ste mi narušili privatnost", stigao mu je uskoro odgovor od Morate.

"Srećom, u kući nemam vrednosti, jedino blago koje imam su sinovi i njihova bezbednost, koja im sada više nije garantovana. Verovao sam da će mi Korbeta pružiti privatnost, ali sam primoran da menjam dom zbog vaše nesposobnosti da koristite društvene mreže i da štitite vaše građane", napisao je španski fudbaler.

 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Džo Rogan skinut sa trona

Američki podkaster Džo Rogan još jednom je svrgnut sa prvog mesta na Spotify listi strimova - novi "šampion" je jedan od njegovih nedavnih gostiju.

B92

12:30

2 h

Novo Sport Video Menu