Nova vest
Fudbal 3

1.10.2024.

16:33

Juventus za novi ugovor sa Vlahovićem koči 2.000.000 evra

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović još uvek nije blizu dogovora sa torinskim klubom oko nastavka saradnje, a čitava priča o ugovoru se pretvorila u sagu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/xBEAUTIFULxSPORTS/Carabellix

Vlahoviću ističe ugovor sa Juventusom 30. juna 2026. godine, a ekipa iy Torina pokušava sve što je u njihovoj moći da ubedi srpskog napadača da stavi paraf na novi ugovor i zvanično produži saradnju.

Vođeni primerom, gde su napravili grešku oko Federika Kijeze, koji je klub napustio za stino obeštećenje u završnoj fazi ugovora, ne žele da dođu u istu situaciju.

Za sada klub i igrač ne mogu da se dogovore oko finansija. Juventus u višegodišnjem ugovoru koji sprema Vlahoviću nudi maksimalnih osam miliona evra po sezoni, a srpski fudbaler ne želi da pristane na takvu opciju.

Reprezentativac Srbije očekuje ugovor ne manji od 10 miliona evra po sezoni uz dodatne bonuse, što trenutno koči pregovore.

Kako prenosi "Calcio mercato", Vlahovićev agent će u Torino stići tokom decembra, kada će biti jasnija situacija. Vlahović čeka da dobije adekvatnu ponudu.

Ne bi začudilo ukoliko Italijani ne pristanu na uslove da srpski fudbaler napusti Torino.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu