Nova vest
Fudbal 1

1.10.2024.

13:25

Van Basten: "Idiotski je to što radi Ten Hag"

Marko van Basten, legenda Milana i holandskog fudbala, žestoko je kritikovao igru Mančester junajteda.

Izvor: Dejli mejl

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/ANP SANDER KONING

Van Basten se osvrnuo i na rad Erika ten Haga za kog je rekao da dovodi pogrešne igrače u klub.

Posle debakla na Old Trafordu od Totenhema (0:3), Ten Hag je u nezavidnoj poziciji i mnogi spekulišu o mogućoj smeni na klupi slavnog kluba.

Van Basten je analizirajući poslednje izdanje "crvenih đavola" bio veoma oštar.

"Video sam novog igrača koji je ušetao u Mančester junajted, Manuel Ugarte, za 50 miliona evra? Kako se taj momak šeta tamo? Idiotski je koliko je Ten Hag odlučio da uloži u igrače koji nisu čak ni dobri", kaže Van Basten.

Junajted je u dve godine, koliko je Ten Hag na kormilu, potrošio na pojačanja 600 miliona funti, ali nema igre, rezultata, discipline, ničega što je na nivou slavnog renomea kluba.

Van Basten se nije zaustavio na kritikama Ugartea i Ten Haga.

"Imenujte mi makar jednog vrhunskog igrača u Mančester junajtedu? U svakom klubu vidite bar nekog top igrača. Markus Rašford je veoma loš. Bruno Fernandeš je dobar, kao i Andre Onana. I to je to. Kazemiro je gotov. Alehandro Garnačo je pristojan igrač, ali niko ne nosi tim", zaključio je Van Basten.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Epidemija hakerskih napada i u Srbiji"

Američki stručnjak za borbu protiv hakera Sajmon Tejlor upozorio je na epidemiju hakerskih napada i u Srbiji i poručio da svaki pojedinac odgovornim ponašanjem može dramatično da smanji rizike od hakerskih upada i ucena.

Tanjug

12:00

3 h

Novo Sport Video Menu