Nova vest
Fudbal 1

1.10.2024.

11:00

Nemci udarili na Kejna – "Gorka istina"

Hari Kejn obara rekorde u Bajernu, ali to očigledno nije dovoljno da zadovolji pojedine novinare.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Tako je "Bild" žestoko kritikovao reprezentativca Engleske posle remija Bavaraca sa Bajerom iz Leverkuzena (1:1).

Kejn je na 52 utakmice u dresu kluba sa Alijanc arene u svim takmičenjima postigao 54 gola uz 17 asistencija.

Takođe, srušio je rekord Erlinga Halanda u Bundesligi jer je do 50. gola stigao na samo 35 mečeva, ali sada mu se zamera da počesto promašuje, naročioto u bitnim utakmicama.

U tekstu pod naslovom "Gorka istina o Kejnu", kolumnista Bilda Valter Straten nije bio nimalo nežan prema Englezu.

"Mnogo truda, malo uspeha. Hari Kejn visi usamljen u napadu. Šta vrede tri gola protiv Kila ako ne uputi ni šut na gol u velikoj utakmici kao što je bila jučerašnja? Da budemo fer ne možemo još da oslobodimo to prokletstvo da Kejn ne može da osvoji titulu. Posebno jer je teren napustio povređen", piše Straten.

Bivši napadač Totenhema je prema prvim informacijama povredio članak i pod upitnikom je za meč Lige šampiona sa Aston Vilom.

"Nadam se da nije ništa ozbiljno. Nisam doktor, ali se nadam da će igrati u sredu protiv Aston Vile", poručio je trener Bajerna Vensan Kompani.

Vesti iz Minhena će svakako pažljivo pratiti i VD selektora Engleske Li Karsli, jer Kejn je takođe udarna igla Gordog Albiona kog kasnije tokom meseca očekuju nove obaveze u Ligi nacija.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Epidemija hakerskih napada i u Srbiji"

Američki stručnjak za borbu protiv hakera Sajmon Tejlor upozorio je na epidemiju hakerskih napada i u Srbiji i poručio da svaki pojedinac odgovornim ponašanjem može dramatično da smanji rizike od hakerskih upada i ucena.

Tanjug

12:00

1 h

Novo Sport Video Menu