Nova vest
Fudbal 0

29.9.2024.

23:44

Bruno: "Izneverio sam tim, ali nisam zaslužio crveni karton"

Mančester Junajted je doživeo novi nokaut u Premijer ligi, treći od početka sezone.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Kod kuće su deklasirani od strane Totenhema (0:3), ceo tim je odigrao neobjašnjivo loše.

Kapiten Bruno Fernandeš je isključen pred kraj prvog poluvremena, ali je smogao snage da izađe pred novinare.

"Želeo sam da izađem i razgovaram jer sam takav, igrači su to zaslužili pošto smo ostali sa deset igrača do kraja meča. Pošto sam ja iskuljučen, ja sam taj koji ih je izneverio. Tim je pokazao mnogo karaktera, borbenosti, otpora. Pokušali su, nije bilo lako", kaže Fernandeš.

Portugalac je mišljenja da ga je sudija Kris Kavana prestrogo isključio.

"To nije bilo za crveni, barem ja tako mislim. Slažem se da je faul. Sudija je pokušao da mi kaže da je video jasan kontakt đonom, ali nije bilo tako. Nisam ga dodirnuo kramponima ili donjim delom stopala, već člankom. Da, jasan je faul. Da mi je dao žuti zbog toga što su krenuli u kontru, složio bih se, ali ne i za više od toga. To nije bio slučaj", brani se kapiten Junajteda.

Osvrnuo se i na lošu igru pre tog isključenja.

"Mučili smo se. Forsirali smo, ali nije dobro previše žuriti. Kada su izlazili visoko, pravili smo greške, zato smo kažnjeni i nije posle išlo kako smo želeli. Crveni karton je sve pogoršao", zaključio je vezista ekipe sa Old Traforda. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

3 d

Novo Sport Video Menu