Nova vest
Fudbal 1

29.9.2024.

22:42

Postekoglu posle rapsodije u Mančesteru: "Moglo je i ubedljivije"

Menadžer Totenhema Anhe Postekoglu mogao je samo da konstatuje sjajnu partiju njegove ekipe u trijumfu nad Mančester junajtedom na Old "Trafordu".

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

"Pevci" su deklasirali, i igrački i rezultatski Ten Hagovu razbijenu vojsku 3:0, a moglo je biti i ubedljivije...

"Mislim da smo odigrali sjajno. Odlično smo počeli utakmicu, postigli sjajan gol i trebalo je još dva ili tri. Pritisak je prebačen na njih i dobili su crveni karton. Posle toga mislim da smo odlično kontrolisali utakmicu. Zaista sjajan doprinos svih igrača danas", rekao je Postekoglu nakon utakmice.


Strelci za goste bili su Džonson, Kuluševski i Solanke, bilo je još niz šansi da pobeda bude i ubedljivija, ali Postekoglu kaže da nije frustriran zbog toga što još neka lopta nije završila u mreži Junajteda.

"Ne znam za frustraciju, ali ja sam samo ljudsko biće. Više sam zbog njih frustriran. Odigrali su zaista neverovatnu utakmicu i želim samo da njima pripadnu sve zasluge".

O crvenom kartonu za Bruna Fernandeša.

"Mislim da je karton bio posledica toga kako smo ušli u meč, odmah smo izvršili snažan pritisak na njih. Broj šansi koje smo imali, nismo im dopustili da pređu na našu polovinu... Igrali smo jako na svakom delu terena".

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Totenhemu je i te kako pomogao rani gol i odličan start meča.

"Svaku utakmicu želimo da krenemo dobro, ali to se ne dešava uvek. Rekao sam momcima da smo u prethodne dve utakmice primili gol u 20. sekundi i da nam je isključen igrač u prvih osma minuta, tako da smo to imali u vidu".

"Pevci" su sada već u lepoj seriji...

"Ovo nam je bila četvrta uzastopna pobeda (dve u PL, jedna u Kupu, jedna u Evropi) i svaku smo pobedili na drugačiji način, ali smo u svakoj bili privrženi našim osnovnim principima u igri i onome kako želimo da igramo fudbal. Pomaže svakako što smo u naletu, u seriji pobeda. Mislim da  od početka u ligi igramo vrlo dobro ali nikako nismo uspevali da to maksimalno iskoristimo. Naše igre su dobre, ali tek kada počnete da pobeđujete, samo se to računa".

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

3 d

Novo Sport Video Menu