Nova vest
Fudbal 1

29.9.2024.

20:12

Nevil: Odvratno izdanje Junajteda

Mančester Junajted je još jednom razočarao svoje navijače.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Posle najnovijeg šamara, poraza od 0:3 od Totenhema na Old Trafordu, pozicija Erika ten Haga je dovedena u pitanje.

Posle katastrofe od igre protiv "pevaca", slede teški dani za Holanđanina i njegove zabranike koje sada čekaju gostovanja Portu u Ligi Evrope i Aston Vili u Premijer ligi.

Gari Nevil, nekadašnji kapiten Junajteda, razočaran je poslednjim izdanjem ekipe. On nije birao reči kritikujući bivši klub.

"Pritisak će se povećati ove nedelje, biće to baš brutalno. Bio je to loš dan za Ten Haga, stvarno loš dan. Ovo je jedno od najgorih izdanja koje sam video pod Ten Hagom i to nešto govori. To je stvarno loše. Mislim da ima nižerazrednih klubova koji bi bolje odigrali", kaže Nevil i dodaje.

"Briljantno što se tiče Totenhema, to mora da se kaže, bili su izvanredni. Navijači Junajteda zvižde sudiji, ali sudija nije bio ni polovina priče". 

Odnos udaraca na gol u prvom delu (2:11) govori koliko su gosti dominirali.

"Velika priča je to prvo poluvreme - nije to došlo niotkuda, ali Junajted je izabrao da prikaže najgore izdanje. Bilo je to odvratno izdanje u smislu truda i kvaliteta i na toj grupi je da odgovori na mnoga pitanja naredne nedelje", zaključio je Nevil. 

I Robi Sevidž je mišljenja da bi ovo mogao da bude značajan trenutak u sezoni Junajteda.

"Moraju da donesu veliku odluku ove nedelje. Mislim da je Ten Hagu vreme isteklo", poručio je Sevidž. 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

3 d

Novo Sport Video Menu