Nova vest
Fudbal 3

29.9.2024.

13:55

Palmer posle rekorda: "Mogao sam da dam 5-6 golova" VIDEO

Fudbaler Čelsija Kol Palmer imao je izvanredan nastup u duelu protiv Brajtona (4:2), ali misli da je mogao i bolje.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Postigao je čak četiri gola u prvom poluvremenu i tako postao prvi igrač u istoriji Premijer lige kome je to pošlo za rukom.

"Kad sam promašio prvu šansu, bio sam uznemiren, ali način na koji su igrali i koliko im je zadnja linija bila visoko, znali smo da ćemo dobiti još šansi. Trebalo je da dam pet ili šest golova. Trudim se da igram svaki meč ovako", rekao je Palmer.

Teo Volkot, bivši napadač Engleske i Arsenala, kazao je da ga je Palmer podsetio na Denisa Bergkampa i Robina van Persija.

"Bergkamp je legenda Premijer lige, ali ga nisam baš gledao. On je vrhunski igrač", dodao je Palmer, koji je prošle godine stigao iz Mančester sitija za 47 miliona evra.

Inače, Palmer je postigao najbrži het-trik u istoriji Čelsija (9 minuta i 48 sekundi), dok je od njega u Premijer ligi samo Džermejn Defo postigao brže četiri gola.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Novo Sport Video Menu