Nova vest
Fudbal 0

28.9.2024.

19:00

Lans ponovo remizirao

U duelu Lansa i Nice koji je obećavao na kraju nismo videli nijedan, pa je meč na stadionu Bolar-Delelis okončao najnepopularnjiim rezultatom 0:0.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Nije da nije bilo uzbuđenja na stadionu u Lansu ukupno smo videli čak 30 šuteva, od kojih su svega devet išli u okvir gola. 

Jedino vredno pomena u prvom delu meča je bila šansa Buananija koji je mogao da dovede Nicu do prednosti, ali je njegov udarac uspeo da zautavi golman Lansa. 

Na novu priliku smo čekali do 66. minuta kada je Pablo Rosarijo posle jednog centaršuta glavom pokušao da pošalje loptu u mrežu, međutim Bris Samba se istakao i obranio ovaj pokušaj fudbalera Nice. 

Lans je utakmicu okončao sa igračem manje, jer je Anas Zaruri dobio drugi žuti karton i tako je u 85. minutu morao da napusti igru pre kraja meča. 

Malo se zakuvala situacija na terenu, gledali smo čak devet minuta nadoknade, ali golova na kraju nije bilo, te su Lans i Nica podelili bodove. 

Lans je tako upisao čak četvrti remi u nizu, dok je Nica po drugi put od početka sezone odigrala meč bez pobednika. 

Lans sada očekuje gostovanje Strazburu, dok Nica će prvo gostovati Laciju u sklopu drugog kola Lige Evrope, a posle ih očekuje duel protiv PSŽ na svom terenu. 

Liga 1, 6. kolo: 

Subota:
Lens Nica 0:0
19:00 Avr Lil
21:00 Monako Monpelje

Nedelja:
15:00 Tuluz – Lion
17:00 Anže Rems
17:00 Nant – Sent Etjen
20:45 Strazbur Marsej

Petak:
Okser Brest 3:0 (2:0)
Ovusu 26, Žubal 37, Traore 59
PSŽ Ren 3:1 (1:0)
Barkola 30, 68, Kang-In 58 - Kalimuendo 73

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

9 h

Novo Sport Video Menu