Nova vest
Fudbal 8

28.9.2024.

16:52

Spektakl – četiri gola Palmera za poluvreme! VIDEO

Napadač Čelsija Kol Palmer briljira na meču sa Brajtonom u najboljem poluvremenu sezone u kojem je postigao čak četiri gola i upisao se u istoriju Premijer lige.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Bradley Collyer/PA via AP

Nijedan igrač pre Palmera nije uspeo ovo što je njemu pošlo za nogom danas.

Prvi deo meča u Londonu završen je sa spektakularnih 4:2!

Ekipa Enca Mareske nastavila je tamo gde je stala u protekle dve utakmice na kojima je zbirno dala osam golova, Vest Hemu tri i Barou pet u okviru Liga Kupa, a da pritom nije primila nijedan.

Ovog popodneva u "run and gun" predstavi na "Stamford Bridžu" golman Čelsija je kapitulirao dva puta, ali je na drugoj strani meč karijere odigrao neverovatni golgeter Kol Palmer.

Reprezentativac Engleske je tresao mrežu gostiju u 21. minutu, potom u 27. iz penala, da bi het-trik je kompletirao u 31. pravim malim remek delom iz slobodnog udarca.

Ni tu nije bio kraj njegovim bravurama.

Gol-mašina nastavila je da radi i u 41. minutu, kada je na asistenciju Sanča još jednom, četvrti put danas, Palmer naterao golmana Brajtona da vadi loptu iz mreže.

Malo je reći da su navijači Čelsija bili u stanju transa posle "pokera" sjajnog golgetera koji je za tačno 20 minuta "izrešetao" mrežu Brajtona.


 

 

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

7 h

Novo Sport Video Menu