Nova vest
Fudbal 0

28.9.2024.

12:41

"Nismo smeli da dozvolimo da Ronaldo ode u Siti – davao bi više golova nego Haland"

Ole Gunar Solskjer, bivši trener Mančester junajteda, smatra da je klub pogrešio kada je 2021. godine vratio Kristijana Ronalda.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Norvežanin je u tom periodu predvodio sa klupe "crvene đavole", a na dovođenje Portugalca se odlučio kako on ne bi pojačao Siti.

"Jedan od najboljih fudbalera sveta u poslednjih 15 godina. Igrao sam sa njim. Igrao je za Junajted. Ima istoriju sa ovim klubom. Napušta Juventus i mi ne možemo da dozvolimo da ode u Mančester siti. Tamo bi davao više golova nego što Haland danas postiže", rekao je Solskjer.

Posle svega, smatra da je to bio pogrešan potez iako je Ronaldo u prvoj sezoni postigao 24 gola.

"Razgovarali smo i došao je u Junajted. Mislim da je to pokvarilo dinamiku u svlačionici. Neki igrači počeli su da se osećaju manje važnim", rekao je Solskjer.

Solskjer je u međuvremenu napustio klub, a Ronaldo izgubio mesto u timu Erika Ten Haga. Kasnije je i kritikovao Holanđanina posle čega je i otišao iz kluba.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

3 h

Novo Sport Video Menu