Nova vest
Fudbal 4

27.9.2024.

9:44

Pavlović: "Dolazi Ibra i kaže – sad će da ti poraste nos kao moj" VIDEO

Srpski fudbaler Starhinja Pavlović ispričao je kako je izgledao njegov dolazak u Milano.

Izvor: Arena sport

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Bivši defanzivac Partizana i Salcburga letos je zadužio dres Milana i sada ja za TV Arena sport ispričao kako se snalazi u Seriji A.

"Oduvek sam znao da je Milan veliki klub i da su mu ambicije uvek ogromne, ali tek po dolasku sam video šta on predstavlja svim ljudima u gradu. To se oseća. Od prve utakmice prijateljske sa Moncom, osetio sam energiju i veličinu kluba", rekao je Pavlović.

"Cela saga oko transfera potrajala je prilično dugo i nisam stigao da se ukrcam na avion za Njujork. Počeo sam da treniram sam, nakon toga je Teo došao i imali smo tri treninga zajedno. To je uglavnom bilo trčanje, ništa zanimljivo. Pričali smo malo. Miran je, voli da se šali. Dosta mi znači što je Jović tu. Luka je bio u Americi i po njegovom dolasku smo se odmah videli. Vrlo brzo me je uputio u sve stvari oko kluba i grada. U svemu mi je pomogao, u odabiru stana", ističe rođeni Šapčanin.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


Kako kaže, savete je dobio i od Dušana Vlahovića, napadača Juventusa.

"Dušan i ja se znamo jako dugo. Dugo igramo za reprezentaciju, četiri godine zajedno, igrali smo i u mlađim kategorijama. Pre mog transfera sreli smo se na letovanju, dosta smo prilčali o tome. Rekao mi je da je Milan top opcija, da je Italija dobra sredina za mene… Baš smo pričali o tom pritisku i navijača i medija, ali to je sastavni deo fudbala. Posle naše lige i naših derbija, sve ostalo je za nas normalno."


Zlatan Ibrahimović je na konferenciji predstavljanja  Pavlovića istakao je sopstvene zasluge za njegovo dovođenje.

"Da ne trošimo reči o Ibri. Upoznao sam ga protiv Švedske. Tada sam ga sreo na njegovom oproštaju. Stao sam pored autobusa, pričao sa mamom, i naleteo je Ibra. Razmenili smo nekoliko reči. Tada sam na utakmici dobio udarac u nos i onda mi je rekao – sad će da ti poraste kao moj. Našalio se, bio je baš simpatičan. Posle petnaestak dana sam imao prvi kontakt sa njim i tada sam saznao za interesovanje Milana. Kada sam saznao da me Milan želi, bio sam jako srećan. To je klub kojem ne možete reći ne. Ali želeo sam da čujem plan koji imaju za mene, da vidim da li mi to odgovara. Ibra me je ubedio toliko da me posle toga ništa nije zanimalo."

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

Srpski fudbal

"Imamo potrebu za bodovima"

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je da njegova ekipa ima težak raspored i potrebu za bodovima u predstojećoj utakmici protiv Radničkog 1923, u okviru desetog kola Super lige Srbije.

Beta

13:41

29 min

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

19 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Novo Sport Video Menu