Nova vest
Fudbal 1

26.9.2024.

13:40

Lopetegi posle 1-5: "Jedna od naših najboljih utakmica"

Trener Vest Hemaq Žulen Lopetegi nije bio previše razočaran nakon teškog poraza na "Enfildu" od Liverpula u okviru Liga Kupa.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/PETER POWELL

Poraz je bio očekivan, ali je po "čekićare" nosio dodatnu težinu i dodatno boli jer je stigao u nezgodnom trenutku - posle debakla u meču sa Čelsijem u Premijer ligi (0:3).

U dva meča Lopetegijev tim primio je čak osam golova što je, na kraju krajeva, i realna slika ekipe iz Londona. Lopetegi ima o čemu da brine u danima koji su ispred njega. Mogao bi polako da počne da brine i o svojoj poziciji.

"Mislim da smo odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone, ali to ne možete da zaključite ako pogledate rezultat", rekao je bivši selektor Španije.

Kaže, razlika u korist Liverpula je previsoka.

"Nismo zaslužili da izgubimo tako ubedljivo jer smo imali mnogo šansi. Bilo je dovoljno prilika da damo gol, ali to nismo učinili. Kada smo ostali sa desetoricom, bilo ej još teže, ali takve stvari se dešavaju. Eliminisani smo iz Liga Kupa i sada moramo da se fokusiramo na važnije stvari, kao što je Premijer liga".

Vest Hem nakon pet kola ima pobedu, remi i tri poraza u engleskom šampionatu.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

10 h

Novo Sport Video Menu