Nova vest
Fudbal 0

25.9.2024.

23:40

Barselona vraća Poljaka iz penzije, ali neće moći da igra protiv Zvezde

Poljski golman Vojček Ščesni će se vratiti iz penzije kako bi pojačao Barselonu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Leszek Szymanski

Katalonski tim se našao u problemima posle teže povrede prvog golmana Marka-Andrea ter Štegena, pa su u upravi kluba odlučili da pronađu njegovu zamenu.

S obzirom da je istekao prelazni rok, Barselona će moći da dovede golmana koji je slobodan, odnosno sa čistim papirima, zbog čega je izbor sužen.

Pominjala su se razna imena poput Kejlora Navasa, Klaudija Brava,  Alvara Valjesa, ali se sada u trku uključio i Poljak.

Izbor je ipak pao na Vojčeha Ščesnog, koji se penzionisao, ali će sada ponovo između stativa. U međuvremenu iz Španije je stigla vest da je Poljak potvrdno odgovorio na poziv Katalonaca.

Ipak, on neće moći da pomogne Barseloni u elitnom takmičenju jer nije na vreme licenciran za mečeve u Ligi šampiona.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

5 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

15 h

Novo Sport Video Menu