Nova vest
Fudbal 0

25.9.2024.

19:05

Gvardiola: "Kada ostanete bez najboljeg veznog igrača na svetu onda je to veliki gubitak"

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je danas da povreda španskog fudbalera Rodrija predstavlja veliki problem za engleski klub, prenose britanski mediji.

Izvor: Tanjug

Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Rodri se povredio pre tri dana na meču 5. kola Premijer lige protiv Arsenala (2:2).

Mančester siti je saopštio ranije danas da još nije poznato koliko će Rodri morati da odsustvuje sa terena zbog povrede desnog kolena. Britanski mediji navode da bi španski fudbaler mogao da pauzira do kraja sezone.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Čekaju se još neka mišljenja, možda Rodri odsustvuje i manje nego što očekujemo. Jedan doktor kaže da se radi o veoma teškoj, a drugi o ne baš tako teškoj povredi. Zato čekamo", izjavio je Gvardiola.

On je podsetio da je Mančester siti prošle sezone imao problema sa povredama Kevina de Brujnea i Erlinga Halanda, ali je na kraju uspeo da osvoji titulu u Premijer ligi.

"Kada ostanete bez najboljeg veznog igrača na svetu onda je to veliki gubitak. Ali, moj posao je da pronadjem rešenje. Bili smo prošle sezone tri meseca bez Halanda, bez De Brujne pet, ali smo osvojili Premijer ligu. Imamo izazov pred sobom", istakao je Gvardiola.

Fudbaleri Mančester sitija će u narednom, šestom kolu Premijer lige gostovati ekipi Njukasla.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu