Nova vest
Fudbal 2

25.9.2024.

9:55

Ančeloti: "Preterano – neka sudija objasni kako je dao žuti Modriću"

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je da je madridski klub igrao dobro 80 minuta protiv Alavesa u sedmom kolu La Lige, prenose španski mediji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Juanjo Martin

Fudbaleri Reala pobedili su sinoć na svom terenu ekipu Alavesa 3:2. Madridski klub je do 85. minuta vodio 3:0, a onda je za dva minuta primio dva gola.

"Ovo je fudbal i kada pomisliš da je kraj utakmice dozvoliš rivalu da postigne gol i da podigne samopouzdanje. To je nešto što se dešava u fudbalu i to neće nikada da prestane. Naravno da ne želimo da se takve stvari dešavaju. Ekipa je igrala veoma dobro 80 minuta i eto šta se dogodi kad se samopouzdanje poremeti. Imamo zahtevan raspored utakmica, u nedelju već igramo sa Atletikom", rekao je Anćeloti.

Trener Reala je pohvalio fudbalere madridskog kluba Kilijana Mbapea i Džuda Belingema.

"Mbape je bio sjajan. Belingem je takođe dobar, asistirao je Mbapeu. On mora da igra u protivničkom šesnaestercu, kao što je to radio prošle godine. To sam tražio od Belingema, a ne da postiže golove. Sa igračima kakve imamo, u svakom momentu možemo da damo gol", dodao je Ančeloti.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Glavni sudija meča Alehandro Munjis Ruis pokazao je četiri žuta kartona fudbalerima Reala.

"Smatram da je to preterano. Neću previše da pričam o tome, ali biće prilika. Samo sudija može da objasni kako je kapiten Luka Modrić dobio žuti karton zbog protesta, pošto on jedini sme da se obrati arbitru", dodao je Ančeloti.

Fudbaleri Reala se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli La Lige sa 17 bodova.

Real će u osmom kolu španskog prvenstva gostovati gradskom rivalu Atletiku.

Standings provided by Sofascore

 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

1 d

Novo Sport Video Menu