Nova vest
Fudbal 0

24.9.2024.

21:03

Gudelj "požuteo" – Sevilja upisala drugu pobedu

Ekipa Sevilje uspeli su da upišu drugu pobedu od starta sezone u LaLigi, jer su na svom terenu savladali Valjadolid sa 2:1.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Na utakmici koja se igrala na stadionu Ramos Sančes Pishuan, Sevilja jeste pobedila, ali uz dosta problema, čime su samo dokazali da se ne nalaze u dobrom trenutku, međutim pobeda se piše, što je najbitnije. 

Posle pobede nad Hetafeom, Andalužani su na kraju opravdali ulogu favorita. 

Prvo poluvreme je obilovalo žutim kartonima. Glavni sudija meča Pulido je u prvih 45 minuta, čak četiri javne opomene od kojig su tri dobili fudbaleri Valjadolida, a jedini za Sevilju je dobio Nemanja Gudelj, koji je celu utakmicu proveo na terenu. 

Do prvog gola smo morali da čekamo do 45. minuta kada je David Tores nespretno reagovao i poslao loptu u sopstvenu mrežu. 

Nije se ekipa Valjadolida predavala, pa je u 56. minutu stigla do izjednačenja  preko Kikea. Dok je pobedu Sevilji doneo Čidera Ejuke u 85. minutu. 

Gledali smo potom jednu uzbudljivu završnicu, gde je Markao dobio drugi žuti karton, pa je Sevilja sa igračem manje dočekala kraj meča. 

Navijači su strepeli do poslednjeg zvižduka sudije, koji je tako potvrdio drugu pobedu Sevilje u ovoj sezoni La Lige. 

Fudbaleri Valjadolida će na drugu pobedu morati još da čekaju, jer za slast pobebede ne znaju još od prvog kola kada su bili bolji od svojih znanaca iz Segunde ekipe Espanjola. 

Sevilja će u sledećem kolu gostovati Atletik Bilbau, dok Valjadolid će igrati protiv Majorke. 

U drugom meču u terminu od 19 časova, Valensija je na Mestalji odigrala bez golova na utakmici protiv Osasune.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

15 h

Novo Sport Video Menu