Nova vest
Fudbal 0

24.9.2024.

23:22

Levandovski zove kuma u Barselonu

Poljski golman Vojćeh Šćesni mogao bi da bude novo rešenje za čuvara mreže za ekipu Barselone.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Standardni golman na klubu iz Katalonije Mark-Andre ter Štegen doživeo ne tešku povredu zbog čega će propustiti ostatak sezone. 

Trener Barselone Hansi Flik je u velikom problemu, jer i dalje nije poznato ko bi mogao da nasledi Nemca na golu. Injaki Penja je drugi golman ekipe, ali koji nema puno iskustva na golu Barselone, uglavnom je branio za rezervni tim, tako da je za očekivati da se katalonski tim okrene nekim drugim rešenjima. 

Kada se pogleda stanje na tržištu, od golmana koji su slobodni igrači se nalaze Vojćeh Šćesni. Ima koje se poslednjih dana sve više spominje, pogotovo zbog njegovog kuma Roberta Levandovskog. 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Poljski golman je posle dugog niza godina odlučio da napusti ekipu Juventusa. Ščesni je sve bliži odluci da okonča svoju profesionalnu karijeru, ali je onda usledio poziv iz Barselone. 

Tako da postoji mogućnost da Poljak odloži penziju, makar na još godinu dana i dođe u klub, gde Levandovski vodi glavnu reč na terenu. 

Sem Ščesnog, drugo rešenje za Barsu za pitanje golmana je i Klaudijo Bravo, koji je spreman da se vrati iz penzije kako bi pomogao timu u kojem je beležio sjajne rezultate. 

Podsetimo da je Barselona rival Crvene zvezde u Ligi šampiona, a meč ova dva rivala će biti na programu šestog novembra na stadionu Rajko Mitić. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Boks

"Revanš? Ko plati više"

Engleski bokser Danijel Duboa, koji je u subotu pobedio Entonija Džošue i zadržao titulu u teškoj kategoriji, izjavio je da bi voleo revanš protiv Džošue ili Oleksandera Usika.

B92.sport

23:45

1 h

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

17 h

Novo Sport Video Menu