Nova vest
Fudbal 12

24.9.2024.

13:32

"Vlahović je komplikovana zagonetka"

Dušan Vlahović tema je italijanskih medija, koji su se bavili problemima s kojima se susreću Juventus i trener Tijago Mota.

Izvor: RTS

Profimedia

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Italijanski list "Korijere delo sport" posvetio je tekst torinskom klubu, a tema je bio srpski napadač.

U tekstu pod naslovom "Juventus od Vlahovića do Daglasa: koliko trnja za Tijaga Motu?", kao jedan od problema apostrofirana je uloga Vlahovića.

"Vlahović, na primer, ostaje komplikovana zagonetka za rešavanje. Protiv Napolija je imao samo šest dodira sa loptom pre nego što je zamenjen na poluvremenu, a da uopšte nije kročio u protivnički kazneni prostor, nije postigao pogodak mesec dana i često deluje 'isključeno' od svojih saigrača, iako je trener javno istakao njegovu predispoziciju za žrtvovanje i spremnost da izbrusi ivice plahovitog i nemirnog karaktera", piše Korijere delo sport.

"Dušan još nije poput Zirkzea u Bolonji, odnosno direktor napada koji zna da se po potrebi transformiše u grabežljivog finišera i ko zna kako će na emotivnom nivou moći da reaguje na skori pokušaj pregovora oko svog statusa. To će se otvoriti u narednim nedeljama između Đuntolija i njegovog menadžera Ristića oko bruto plate od 23.000.000 evra godišnje koju Juve namerava da umanji", piše u tekstu.

Vlahović je u dosadašnjem toku prvenstva postigao dva gola u meču s Veronom.

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

8 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

1 h

Novo Sport Video Menu