Nova vest
Fudbal 0

24.9.2024.

12:40

Halandov potez razbesneo bivšeg napadača Arsenala: "Kukavica" VIDEO

Mančester siti i Arsenal su odigrali 2:2 na "Etihadu" u derbiju petog kola Premijer lige, a utakmicu je obeležila čudna situacija u završnici.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/PETER POWELL

Siti je uspeo da povede golom Erlinga Halanda u devetom minutu. Ipak, Arsenal je do kraja prvog poluvremena uspeo da preokrene. Prvo je Rikardo Kalafiori pogodio u 22. minutu, a onda je gol postigao i štoper Gabrijel u prvom minutu nadoknade.

Ekipa iz Londona je do kraja prvog poluvremena ostala sa igračem manje, pošto je Leandro Trosar dobio drugi žuti karton.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Siti je pritiskao u drugom poluvremenu, a do izjednačenja je uspeo da dođe tek u osmom minutu nadoknade, kada je pogodak postigao Džon Stons.

Tom prilikom Haland je otrčao po loptu, a zatim namerno gađao u glavu defanzivca Arsenala Gabrijela.

Ipak, nije bio sankcionisan jer je VAR ocenio da za tim nema potrebe.

Brazilski napadač koji je u tom momentu bio okrenut leđima i rukama prekrio lice, rekao je da se ne seća da ga je Norvežanin pogodio loptom u glavu.

Ipak, zamera mu bivši napadač Arsenala Ijan Rajt, koji trenutno radi kao stručni konsultant. Opisao je Halanda kako "kukavicu".

"Haland je pogodio Gabrijela u glavu dok nije gledao i dok je bio okrenut leđima, to je kukavički potez", rekao je Rajt, koji je nosio dres Arsenala od 1991. do 1996. godine.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

7 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

28 min

Novo Sport Video Menu