Nova vest
Fudbal 0

23.9.2024.

17:38

Osvojio tri Lige šampiona sa Realom – prelazi u Barselonu?

Bivši golman Real Madrida Kejlor Navas mogao bi da pojača Barselonu, preneo je Mudno Deportivo.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Kejlor navas

Čuvar mreže katalonskog kluba Mark-Andre ter Štegen povredio se pred kraj prvog poluvremena protiv Viljareala, kada je skočio da uhvati loptu i nezgodno se dočekao i pritom nezgodno pao na travu.

Nemac je potom iznet sa terena i hitno je upućen u bolnicu na dodatno ispitivanja. Isprva je preneto da je doživeo tešku povredu i da je za njega sezona završena, ali su se ubrzo pojavili navodi da bi mogao da se vrati na proleće.

Do tada, mesto među stativama mora neko drugi da popuni, a na "Nou Kampu" nemaju poverenje u rezervnog golmana Injakija Penju.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Tu u priču ulazi Kejlor Navas, koji je prema navodima "Mundo Deportiva" pokazao interesovanje da potpiše za taj klub uprkos činjenici da je između 2014. i 2019. godine branio za Real Madrid i sa tim timom u tom periodu osvojio čak tri titule Lige šampiona.

Kostarikanac je trenutno slobodan agent, nakon što mu je letos istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom. Bio je u pregovorima sa brazilskim Gremiom, ali dve strane nisu uspele da se dogovore.

Ono što ide na ruku Barseloni jeste što je igračev agent Horhe Mendeš, koji je blizak tom klubu. Navodno Navasu ni plata neće predstavljati problem.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu