Nova vest
Fudbal 2

22.9.2024.

23:31

Rodriju se desilo upravo ono zbog čega je pozivao na štrajk fudbalera

Španski fudbaler Rodri završio je meč sa Arsenalom već u 20. minutu zbog povrede.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Fudbaler Sitija našao se na travi već u 17. sekundi velikog i krajnje uzbudljivog derbija Premijer lige, tada ga je Haverc poslao na zemlju, ali je Španac ustao i nastavio meč, međutim nije dugo prošlo grčevi na njegovom licu bili su jasan znak da ne može dalje.


Uprkos lekarskoj pomoći Rodri nije uspeo da se oporavi, a za sada nije poznato koliko bi mogao da osustvuje.

Gvardioli već glavobolju zadaje činejnica što mu je povređen glavni igrač Kevin De Brujne, a sada mora da traži alternativu i za trofejnog Španca.

Zanimljivo je da se Rodrigu dogodilo baš ono što je proročki najavio pre nekoliko dana, kada je ustalasao fudbalski svet najavom mogućeg štrajka fudbalera zbog sve gušćeg rasporeda utakmica, sve većeg broja mečeva i kraćeg vremena za odmor, kao sve učestalijih povreda.

"Ako se nastavi ovako, doći ćemo do trenutka u kome jednostavno nećemo više imati izbora. To je nešto što nas brine. Ovo je previše. Neko mora da se pobrine i za nas, jer mi smo ipak glavni likovi u ovom sportu, biznisu, nazovite to kako volite. Nije sve u novcu ili marketingu. Ima nešto i do kvalteta predstave", rekao je nedavno Rodrigo.

Nekoliko dana kasnije desilo mu se upravo ono o čemu je govorio.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Poklekao?

Platforma X (Twitter) izgleda "menja ploču" nakon što je zabranjena u Brazilu.

B92

12:56

11 h

Novo Sport Video Menu