Nova vest
Fudbal 0

21.9.2024.

18:26

"Ibra šef u klubu? Ne znam šta bih rekao..."

Uoči velikog derbija Milana, zakazanog za nedelju u 20:45h, nekadašnji italijanski reprezentativac i legendarni defanzivac Intera Marko Materaci je podelio očekivanja od susreta između dva milanska rivala.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Inter u ovaj Derbi dela Madonina ulazi sa željom da zabeleži i sedmu uzastopnu pobedu nad gradskim rivalom, ali Materaci upozorava da puleni Simonea Inzagija ne bi trebalo da se opterećuju rekordima.

"Nije baš idealno dočekati derbi u situaciji u kakvoj je Inter. Dešava se da mnogo motivisaniji bude onaj koga otpišu. Nadam se da do toga neće doći. Ali hajde da govorimo o Interu. Radi se o ekipi koja je već dve godine najbolja u Italiji, bez obzira ko igra. Inter ima identitet sa Inzagijem, to se videlo i u Mančesteru. Jeste li videli kako je odigrao Zjelinski? Kao da je oduvek u klubu. Pa i Taremi. Sada je zaista teško razlučiti ko je starter. Videli ste Mhitarjana i Lautara na klupi", izjavio je Materaci.

Bivši štoper "neroazura" je takođe istakao da Milanov loš start sezone može dodatno motivisati "Rosonere", te da Inter mora biti oprezan. Međutim, posebno ga ne brine trenutna forma Lautara Martinesa, iako se Argentinac suočava s golgeterskim postom.

"On samo treba da postigne prvi gol. Onda će sve doći na svoje, biće kao prošle godine. Momak nije imao odmor, nije stigao da se pripremi za klupsku sezonu. U krajnjem slučaju, Lautaro je među kandidatima za Zlatnu loptu", rekao je Materaci o argentinskom napadaču.

Kada je upitan o izjavi Zlatana Ibrahimovića da je on „šef u klubu“, Materaci je kratko prokomentarisao:

"Ne znam šta bih rekao, nemam neki naročit utisak o tome. Recimo da je sve to deo njegovog karaktera. Jedino što ja mogu da poželim, kao veliki navijač Intera, jeste da se Paolo Maldini nikada ne vrati u Milan", zaključio je on.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu