Nova vest
Fudbal 5

16.9.2024.

22:10

Koštao 95 miliona evra, a sad dobio poruku od Ten Haga: "Moraće da zasluži pravo da igra"

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag priprema svoj tim za meč Karabao kupa protiv trećeligaša Barnslija, a glavno pitanje koje zaokuplja englesku sportsku javnost jeste da li će igrati brazilski fudbaler Antoni.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Brazilac, za koga je Junajted pre dve godine platio 95 miliona evra, još uvek nije opravdao očekivanja.

"Videćemo kakav će tim biti protiv Barnslija. Imamo svakodnevne treninge i svako mora da zasluži pravo da igra za Mančester junajted. Kada igrači pokažu pravi stav i dobre partije na treningu, onda će dobiti priliku", izjavio je Ten Hag, koji je prošle sezone sa Junajtedom osvojio FA kup.

Holandski stručnjak je potom istakao važnost domaćih takmičenja.

"Karabao kup i FA kup su izuzetno važni. Mnogi timovi ih ozbiljno shvataju, a i mi želimo da osvajamo trofeje. Vlasnici klubova i treneri ulažu napore da se domognu tih titula, i mi nismo izuzetak".

Antoni, koji je u Mančester stigao iz Ajaksa na inicijativu Ten Haga, suočava se s velikim razočaranjem. Ove sezone odigrao je samo jedan minut, a njegov učinak od dolaska u klub, sa 83 utakmice i 11 golova, nije ispunio očekivanja.

Dribler iz Sao Paula prošle sezone upao je u krizu iz koje se još nije oporavio, a njegova tržišna vrednost na Transfermarktu pala je na 25 miliona evra.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu