Nova vest
Fudbal 7

16.9.2024.

16:30

Mota o Vlahoviću: "Nije samo njegova krivica"

Italijanski mediji nisu bili blagonakloni prema Juventusu posle drugog uzastopnog meča bez postignutog pogotka, a posebno je kritikovan srpski napadač Dušan Vlahović.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Dan pred prvi meč Juventusa u Ligi šampiona posle dve godine, a odigraće ga protiv PSV Ajndhovena, o tome je govorio trener "stare dame" Tijago Mota.

"Važna stvar je prihvatiti kritiku i nastaviti dalje. Davao je golove i nastaviće da ih daje, ali najvažnije je da se neguje timski duh. To je ono što nam pomaže najviše. Ako nismo primili gol, to je takođe zahvaljujući njemu. Ako on nije postigao gol, to nije samo njegova krivica. To je kolektivna odgovornost. On je dobro, a ostalo je deo našeg posla", rekao je Mota o Vlahoviću.

Zatim je mladi stručnjak podvukao:

"Fudbal je jednostavan. Sutra želim da vidim 11 igrača koji razumeju trenutak. Branimo se i napadamo zajedno. Budite velikodušni, podržavajte se, štitite gol, a kad imamo loptu koristite je na pravi način. Razvijajmo igru u korist naših napadača. Ceo tim. Ponavljam, dobro smo. Imamo ispravan stav i na terenu i na treninzima", poručio je Mota.

Juventus i PSV se sastaju u utorak od 18.45 na "Alijanc" stadionu u Torinu.

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu