Nova vest
Fudbal 3

13.9.2024.

11:05

Boban: "Nije mi jasno šta Ibrahimović radi u Milanu"

Bivši hrvatski fudbaler Zvonimir Boban nije siguran da razume ulogu Zlatana Ibrahimovića u Milanu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Boban je u opširnom intervjuu za Gazetu delo Sport, između ostalig, govorio i o situaciju u svom nekadašnjem klubu, gde je proveo najbolje igračk godine, potom se oprobao i u ulozi sportskog direktora (2019/2020).
 


Hrvatski as je dugo bio desna ruka predsednika UEFA Aleksandera Čeferina, u međuvremenu je dao otkaz na poziciji u evropskoj "kući fudbala", o čemu je takođe pričao, mada je onaj zanimljiviji deo razgovora bio o Milanu i Ibrahimoviću.

"Zlatan je genijalac i do kraja života ću mu biti zahvalan jer je iz ljubavi prema Milanu pristao da se vrati i tako promenio noviju istoriju kluba. No, sada mi nije jasno šta on radi u Milanu i koja su njegova zaduženja kako bih ga mogao oceniti. Nadam se da ih je on razumeo jer će se na kraju njemu suditi, a ne sportskom direktoru Monkadi", rekao je Boban, koji je kritikovao transfer politiku "rosonera".

"Ekipa koja je osvojila Seriju A i bila polufinalista Lige šampiona je neoprezno demontirana. Toliko se toga moglo izgraditi na tim temeljima. Za mene je to bila očigledna greška", izjavio je Boban.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu