Nova vest
Fudbal 1

4.9.2024.

23:45

Širer: Ten Hag ima još dva meča ili je u opasnosti

Alan Širer, nekadašnji reprezentativac Engleske, smatra da su dani Erika ten Haga na klupi Mančester junajteda, odbrojani.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/The Times/News Licensing

Sjajni golgeter je analizirajući poslednja zbivanja na Old Trafordu, mišljenja da holandski stručnjak nema još mnogo vremena i da će čelnici kluba, uprkos javnim izjavama podrške, izgubiti strpljenje ako tim ne počne da pobeđuje.

Zanimljivo je da je Širer nedavno, posle poraza od Brajtona (2:1), kritikovao Markusa Rašforda i odsustvo njegovog učinka pred golom protivnika.

Analiza stručnog komentatora BBC-a nije se dopala Ten Hagu, pa ju je oktarakterisao "glupom".

Sada je Širer na neki način uzvratio Ten Hagu, ali izjavom da se neće još dugo zadržati na klupi ako ne počne da pobeđuje.

"Rezultati Mančester junajteda moraju da napreduju masovno ako Ten Hag želi da bude za Božić u klubu. Mnogo toga će zavisiti od naredna dva rezultata. Posle poraza od Brajtona i toga kako su izgubili od Liverpula, ukoliko im ne napreduje u narednom meč ili dva, biće stvarno teško za njega jer će buka biti sve glasnija", smatra Širer.

U pitanju su mečevi Premijer lige 14. i 21. septembra, gostovanja Sautemptonu i Kristal Palasu.

Između ta dva susreta je meč sa Barnslijem 7. septembra na Old Trafordu, u prvom kolu Liga kupa.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu