Nova vest
Fudbal 1

3.9.2024.

19:02

Skandal u Španiji: Uhapšen fudbaler Valensije, oglasio se i klub

Španski fudbaler Rafa Mir, napadač Valensije, našao se u centru skandala nakon što je uhapšen pod sumnjom na seksualni napad na dve devojke u svojoj kući.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Raul Caro

Prema informacijama koje je objavio "Kadena SER", incident se dogodio u nedelju veče, a žrtve, stare oko 25 godina, odmah su prijavile slučaj policiji i prošle medicinski pregled.

Mir je uhapšen u ponedeljak veče i trenutno se nalazi u pritvoru, dok čeka dalji razvoj situacije i eventualni premeštaj.

Ovaj slučaj mogao bi ozbiljno da ugrozi njegovu karijeru, s obzirom na to da je ovog leta ponovo stigao u Valensiju kao pozajmljeni igrač iz Sevilje.

Fudbalski klub Valensija oglasio se povodom hapšenja, navodeći da su upoznati sa situacijom, ali da u ovom trenutku nemaju dovoljno informacija kako bi dalje komentarisali slučaj.

"U vezi sa medijskim izveštajima koji su se pojavili povodom hapšenja fudbalera Valensije Rafe Mira, javljamo da je klub upoznat s navedenim hapšenjem. U nedostatku detalja o tome, klub za sada može samo da potvrdi da će sarađivati u svemu što pravda može da zahteva", piše u zvaničnom saopštenju Valensije.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

56 min

Novo Sport Video Menu