Nova vest
Fudbal 0

2.9.2024.

10:50

Mbape: "Gol na 'Bernabeuu' je nešto što sam sanjao" VIDEO

Posle tri kola posta i žestokog pritiska, Kilijan Mbape je konačno postigao prvenac u dresu Real Madrida u LaLigi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Pablo Garcia

I to ne jednom, nego dvaput je Francuz bio precizan u duelu protiv Betisa i to na "Santjago Bernabeu".

"Ovo je trenutak o kojem sam dugo sanjao. Oduvek sam se nadao da ću postići gol na 'Santjago Bernabeuu'. To je legendarno mesto i verovatno najbolji stadion na svetu. Osećam se posebno zbog toga, ali pre svega, najvažnije je da smo uspeli da ostvarimo pobedu nakon remija sa Las Palmasom", rekao je Mbape.

Aktuelni šampion Španije nakon četiri odigrana kola ima četiri boda zaostatka za vodećom Barselonom, ali taj podatak ne zabrinjava mnogo najzvučnije pojačanje Madriđana ove sezone.

"Odigrano je tek nekoliko mečeva lige, sezona je duga i ne treba se mnogo oprerećivati time. Mi smo sjajna ekipa, imamo vrhunske igrače, a kako vreme bude odmicalo ćemo sigurno postajati sve bolji. Za mene je san da budem deo ovako velikog kluba i uživam u svakom trenutku i učiniću sve da pomognem u osvajanju trofeja", rekao je Mbape.

U sledećem kolu Real gostuje u San Sebastijanu (14. septembar), a potom dočekuje Štutgart (17. sept) u prvom kolu Lige šampiona.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu