Nova vest
Fudbal 0

1.9.2024.

23:37

Slot: Dominirali smo

Arne Slot, menadžer fudbalera Liverpula, bio je veoma zadovoljan posle pobede u velikom derbiju Premijer lige sa Mančester junajtedom.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Njegov tim je kao gost slavio sa 3:0 i tako nastavio niz uspeha na startu sezone.

Liverpul ima devet bodova i gol razliku 7:0, a Slot je rekao da je ovo tek početak.

"Svaki meč znači mnogo. Prvi važan mi je bio debi u Liverpulu, a druga moj prvi meč kod kuće. Ovo mi je prva velika pobeda. Momci su pokazali poslednjih nedelja da mogu da rade naporno. Bili smo dominantni sa loptom i igrali sa trojicom u sredini. Ipak, imamo još da se dokazujemo jer stiže Liga šampiona. Pre dve sezone kada smo je igrali, to nije bio najbolji period", kaže Slot.

Zadovoljan je dubinom tima koji vodi.

"Ako imate na klupi Kodija Gakpa i Darvina Nunjesa, kao i Kjezu...To je potrebno na ovom nivou. Sredina je bila neumorna i to je bilo lepo videti. Sada ide međunarodna pauza, teško je reći da li ide u pravi čas. Igrači idu u reprezentacije i raspored je gust. Nadam se da će voditi računa o sebi", rekao je menadžer Liverpula.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu