Nova vest
Fudbal 3

1.9.2024.

10:49

Fonseka: "Nemam problem sa Ernandesom i Leaom"

Trener Milana Paulo Fonseka istakao je posle utakmice sa ekipom Lacija da nema nikakvog sukoba sa Rafel Leaom i Teom Ernandesom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Portugalski trener je sve iznenadio svojom postavkom na terenu, gde nije uvrstio dva najbolja pojedinca u ekipi, što je iznenadilo mnoge navijače Milana.

"Nema problema. Nemam nikavih problema sa Ernandesom i Leaom. Ne sme da se kreira problem, jer sam već tokom nedelje razgovarao sa igračima i objasnio im odluku, koju su oni prihvatili. Dobro su reagovali kada sam ih uveo", rekao je Fonseka.

Rosoneri su u derbiju kola Serije A odigrali nerešeno na stadionu Olimpiko, iako su golom Strahinje Pavlovića imali prednost od osmog minuta , ali su na kraju morali biti zadovoljni sa samo bodom.

"U prvom poluvremenu bilo je dobro, jer smo kontrolisali loptu. Drugo poluvreme je bilo drugačije. Dozvolili smo Laciju da igra, jer smo mi stali. Kada tim prestane da vrši presing i igra hrabro ne možemo da pravimo prostore. Razumem da igrači nisu u najboljem momentu, da prvenstveno žele da ne primaju golove, ali branjenje nas ne čini komfornim. Moramo da kontrolišemo utakmicu".

Milan posle tri kola Serije A i dalje nije ostvario nijedan trijumf, do sada ima učinak od dva remija i jednog poraza.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu