Nova vest
Fudbal 4

29.8.2024.

14:30

Gvardiola sa po 10.000 evra častio zaposlene u Mančester sitiju

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola napravio je veliki gest u znak zahvalnosti zaposlenicima kluba za vrhunske rezultate prošle sezone, kada su osvojili Premijer ligu četvrti put zaredom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/NEIL HALL

Iz svog džepa je svakom članu pomoćnog osoblja isplatio bonus od 10.000 funti (11.896 evra), javlja BBC.

Poklon su primili svi radnici Sitija koji rade u zgradi prvog tima City Football Academy u sklopu Etihad kampusa, a to uključuje recepcionere, obezbeđenje, fizioterapeute, konobare i ostale radnike. Ukupan iznos bonusa koji je Guardiola isplatio je oko 600.000 evra.

Međutim, sam Guardiola sada je ponovno nagovestio kako bi mogao dodatno produžiti svoj mandat u Sitiju, što sigurno nije vest koja će razveseliti suparničke navijače u Engleskoj, koji su već polako navikli da mu gledaju u leđa. Tokom priprema u SAD-u Gvardiola je izjavio: "Ako voliš to što radiš, zašto bi prestao? Sviđa mi se - jednako sada kao i kad su me zaposlili. Dakle, idemo dalje."

Siti je uspešno otvorio i ovu sezonu. Prvo je osvojio Komjuniti Šild protiv Mančester junajteda na Vembliju nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a zatim je u prva dva kola nove sezone Premijer lige slavio 2:0 protiv Čelsija na gostovanju i 4:1 kod kuće protiv Ipsviča i sada je vodeća ekipa u ligi.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu