Nova vest
Fudbal 0

29.8.2024.

23:15

Ramos pred transferom u Saudijsku Arabiju

Legendarni španski reprezentativac Serhio Ramos (38) potpisaće ugovor sa saudijskim klubom Al Orobahom, javlja belgijski novinar Saša Tavolieri.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Julio Munoz

Ramosu je ovog leta istekao ugovor sa Seviljom, no nije se odlučio na penziju, već će zaraditi još koji milion u Saudijskoj Arabiji. No Fabricio Romano javlja da još ništa nije sigurno jer Ramos ima i neke druge ponude.

Ramos je bivši kapitan Sevilje i Real Madrida, a igrao je i za PSG. Dvostruki je prvak Evrope sa Španijom, sa kojom je bio i prvak svijeta. Najbolje igračke godine proveo je u Realu, s kojim je osvojio četiri Lige šampiona i pet španskih prvenstava.

Saudijska liga tako nastavlja dovoditi poznata fudbalska imena. Kristijano Ronaldo već je godinu dana u Al Nasru, kao i Marcelo Brozović. Saudijci žele dovesti i Vinisijusa Žuniora, za kojeg su Realu navodno ponudili 500 miliona evra.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

5 h

Novo Sport Video Menu