Nova vest
Fudbal 4

29.8.2024.

11:17

Petrović napušta Čelsi – sledi selidba u Francusku

Srpski golman Đorđe Petrović u nastavku sezone braniće za ekipu Strazbura.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Petrović nije više u planovima novog trenera Čelsija Enca Mareske, koji je predočio srpskom čuvaru mreže da više ne računa na njega i da može da potraži novu sredinu.

Tako će srpski golman se preseliti u francusku, tačnije u Strazbur, koji se takmiči u Ligi 1, i gde će Petrović biti na pozajmici do juna meseca 2025. godine, prema pisanjima fudbalskog insajdera Fabricija Romana.

Ozvaničenje ovog transfera se očekuje u skorijem periodu.

Enco Mareska ima preveliki broj igrača i želi da se u što kraćem periodu rastereti igrački kadar, pa se tako zahvalio mnogim igračima, između kojih je i srpski čuvar mreže.

Petrović je u Čelsi stigao prošlog leta iz MLS i uz malo sreće iskoristio svoju šansu i posle povrede prvog golmana Sančesa, uspeo da se ustali na golu "plavaca".

Srpski golman je bio siguran na golu do kraja sezone Marisijjo Poćetino je imao dosta poverenja u njega i tako je Petrović upisao 23 nastupa za  tim sa Stamford Bridža.

Najbitnije za Petrovića jeste da u timu Strazbura ima zasigurne minute, koji će pre svega značiti njemu, a i reprezentaciji Srbije.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu