Nova vest
Fudbal 0

24.8.2024.

9:55

Ančeloti: "Prelazni rok za Real je završen"

Real Madrid je podvukao crtu kada je reč o dolasku novih igrača.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Posle remija sa Majorkom na startu sezone, a uoči duela u Madridu sa Valjadolidom u nedelju, trener prvaka Evrope Karlo Ančeloti potvrdio je da ne želi da dovede još nekog igrača do kraja prelaznog oka.

"Nećemo dovesti nijednog novog igrača u poslednji čas ni na jednoj poziciji, pa tako ni na poziciji štopera. Za nas je prelazni rok završena stvar", kaže Ančeloti.

Real je poprilično u problemu na poziciji centralnih bekova.

David Alaba ima probleme, Eder Militao se tek vratio posle dužeg odsustva, ali Italijan kaže da nema potrebe da se gomilaju igrači.

"Nije to nikakav rizik. Mi već imamo veoma dobre igrače poput Asensija, Jakoba i Čuamenija koji mogu da pomognu na toj poziciji", jasan je trener Reala.

Real je proteklih dana bio kritikovan zbog igra u špicu, zameralo se na tome da su napadači uglavnom igrali po levoj strani, ali Ančeloti je miran.

"Igramo više po levom boku? Prisustvo Vinisijusa čini da više igramo sa te strane zbog njegovog kvaliteta. I Benzema je želeo da igra centralno-levo, Belingem takođe. Dobro nam je išlo tako, zato neću pričati o tome jer smo na taj način došli do dva trofeja Lige šampiona", zaključio je Ančeloti. 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu