Nova vest
Fudbal 1

22.8.2024.

10:43

Modrić na informativnom razgovoru zbog Hrvatske

Hrvatski fudbaler Luka Modrić moraće na informativni razgovor zbog najnovijeg spiska svoje zemlje.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/FILIP SINGER

Mnoge je iznenadilo to što se 38-godišnji Modrić našao na najnovijem spisku Zlatka Dalića za mečeve Lige nacija protiv Poljske i Portugala.

Naravno, ne zato što Dalić ima pregršt boljih opcija, već zato što je posle Evropskog prvenstva bilo nagoveštaja da će iskusni Modrić ili završiti karijeru ili imati manje obaveza u nacionalnom sastavu.

Pošto to nije bio slučaj, Modrić je, pišu hrvatski i španski mediji, dobio poziv od predsednika Real Madrida, Florentina Peresa.

Perez je tom prilikom objasnio fudbalskom veteranu da je zbog iznenadnog penzionisanja Tonija Krosa važno da bude u vrhunskoj formi za Real ove sezone kako bi preuzeo ulogu koju je imao nemački as.

Uprava Reala je zabrinuta šta bi moglo da se desi Modriću tokom mečeva za Hrvatsku, jer su u naredna tri meseca čak tri reprezentativna okupljanja i brojne utakmice reprezentacija.

Dodaje se i da je Perez poručio Modriću da se nada da zna kako da se zaštiti i dozira ove sezone i svaki put kada ode da igra za reprezentaciju. Dva su velika razloga za to, Modrićeve godine i sezona sa više od 70 utakmica koliko će odigrati Real.

* Mandžukić iznenada napustio Hrvatsku

* Roberto Karlos: Luka Modrić je najbolji igrač Reala ikada VIDEO

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu