Nova vest
Fudbal 1

20.8.2024.

11:48

Mbape ne prašta PSŽ – zadaje mu žestok udarac

Ne samo da je odlučio da besplatno napusti PSŽ i ode u Real Madrid, već je Kilijan Mbape odlučio da zada bolan udarac svom donedavnom klubu.

Izvor: Klix.ba

Profimedia/Bagu Blanco/PRESSINPHOTO

Mbape je, uprkos unosnim ponudama da ostane u PSŽ i postane legenda kluba, odlučio da ispuni dečačke snove i pređe u Real Madrid.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice besplatno je prešao u Real nakon što mu je istekao ugovor sa PSŽ, a u Madridu je već postigao gol i osvojio prvo trofej iako je odigrao samo dve utakmice.

Međutim, nije zaboravio na PSŽ, odnosno na dugove koji su ostali. Njegov odnos s Parižanima više nije tako dobar, pa je odlučio da tuži bivši klub.

Ugledni francuski "Le Monde" prenosi da je Mbape odlučio da podnese tužbu protiv PSŽ i preda je na adrese UEFA i Francuske profesionalne fudbalske lige (LFP).

Mbape je prijavio da mu PSŽ nije isplatio novac koji mu duguje, a radi se o iznosu od 55 miliona evra neisplaćenih plata i bonusa.

Ono što bi moglo biti najgore po PSŽ jeste da u slučaju proglašavanja krivim, pariski klub rizikuje izbacivanje iz Lige šampiona.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu