Nova vest
Fudbal 0

19.8.2024.

19:47

Rio: U Čelsiju igrače obaveštavaju o svemu mejlom, to je suludo

Rio Ferdinand je žestoko kritikovao Čelsi zbog odnosa prema pojedinim igračima.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/kolbert-press/Marc Niemeyer

Posebno prema Rahimu Sterlingu koji je bez objašnjena izostavljen iz tima za meč sa Mančester sitijem.

Sterling je posle meča zatražio a mu iz uprave razjasne kakva je njegova budućnost u klubu, jer je ovo izbacivanje iz tima, kako je rekao "stiglo pravo niotkuda".

"Vidim sve te mlade igrače, u toj postavi, i kada pričamo o Rahimu, on je kao stric Rahim po godinama. Kol Palmer, tu je Ris Džejms... On je brinuo za mnoge od tih momaka, dolazili su uvek kod njega. Kada šutnete takvog igrača u svlačionici, mnogi od njih će 'skakutati' u nekom trenutku i neće to prihvatiti dobro, tako se stvara problem u svlačionici", kaže Rio i dodaje.

"Niko ne razjašnjava šta se dešava, i po onom što čujem ni sam Sterling ne razume u kojoj je poziciji. Niko iz uprave mu nije došao i rekao, 'slušaj, ti si višak, želimo da te se rešimo'. Čuo sam i da mu je u poslednjem razgovoru bilo rečeno da je sve u redu. Kažu mi i da ih o svemu obaveštavaju mejlom i slično, što je suludo", kaže Rio.

Kada su Enca Marseku pitali o situaciji sa Sterlingom, Italijan je rekao:

"Želim ga tu, ali imamo 30 igrača, nema mesta za sve njih i neki moraju da odu. Menadžer donosi odluke. Ponekad se to ne sviđa igračima, to je normalno. Tehnička odluka, ništa više od toga. Sa Rahimom ćemo razjasniti stvari narednih dana".

Sterling je u Čelsi stigao 2022. iz Mančester sitija.

Na 81 utakmici postigao je ukupno 19 golova.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu