Nova vest
Fudbal 7

18.8.2024.

12:44

Luka Jović na "udaru" Italijana, žestoko su ga iskritikovali: "Muči se, pati..."

Italijanski mediji su žestoko iskritikovali srpskog napadača Luku Jovića nakon remija Milana i Torina (2:2) u prvom kolu Serije A.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/xFabrizioxAndreaxBertanix

Na utakmici između Milana i Torina Jović je odigrao 60 minuta, a jedino što je uspeo jeste da zaradi žuti karton.

Nije upisao dobar nastup, a "Gazeta delo Sport" smatra da će ga to koštati mesta u timu.
 

"Jeste kao starter dosad odigrao samo šest utakmica i niko mu nije predviđao velike stvari. Posle utakmice sa Torinom, otvara se ideja da Okafor uskoči u startnih jedanaest umesto Jovića i postane Moratina zamena. Jović je potvrdio staru tezu protiv Torina. Kada igra sam, ne pored nekog drugog napadača, on pati", navodi se u tekstu Gazete.

I "Fudbal Italija" nije štedeo Srbina.

"Dobio je neverovatnu šansu da pokaže svoj kvalitet Fonseki i nije je iskoristio pošto je uputio samo jedan udarac za sat vremena. Njegova zamena pokazala je kako treba da se odigra i za to mu je bilo potrebno pola sata na debiju", piše "Fudbal Italija" osvrnuvši se na gol Morate.

Najnižu ocenu, peticu, dobio je i od "Tuta Merkata".

"Neprimetna utakmica. Saigrači skoro da ga nisu ni tražili, zbog čega praktično nije ni bio opasan po gol Vanje Milinković Savića".

"Kalčomerkato" ga je minimalno poštedeo i ocenio ga sa 5.5.

"Deo koji pokriva Luka, tačnije kazneni prostor, bio je potpuno neistražen u prvom poluvremenu. Luka se muči i nema uticaja na igru", navode oni.

Podsetimo, Milan je do faktički samog kraja utakmice gubio 0:2, a remi su mu doneli Morata pogotkom u 89. minutu, odnosno Noa Okafor koji je mrežu zatresao u petom minutu nadoknade.

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

3 h

Novo Sport Video Menu