Nova vest
Fudbal 2

18.8.2024.

8:21

"Prelazni rok se završava kada ja to kažem"

Zlatan Ibrahimović je govorio o prelaznom roku u Seriji A.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Ovog vikenda je otpočela nova sezona Serija A. Datum završetka prelaznog roka je 30. avgust, a i dalje se očekuju pojačanja u velikim klubovima.

Zlatan Ibrahimović je nakon završetka karijere postao savetnik u Milanu, te je jedan od ključnih ljudi koji se pitaju o svemu kada govorimo o transferima.

Milan je dosad doveo Strahinju Pavlovića, Alvaru Moratu, Emersona Rojala, pa i Jusufa Fofane, a Ibrahimović tvrdi da to nije kraj. 

"Tražili smo veznog fudbalera koji će održavati balans ekipe. On je kompletan igrač, koji ume da probije linije rivala, kao i da postigne gol. Bili su dugi pregovori, ali je najvažnije da je Fofana sada sa nama. Doveli smo kičmu za naš tim, stvarno nam se dopada njegov profil i sada je na treneru da izvuče najbolje od njega", objasnio je Ibrahimović.

Dodao je i da prelaznom roku još nije kraj.

"Trenutno smo na šestom danu od sedam za kreiranje novog Milan. Prelazni rok se završava kada ja to kažem. Ova četiri igrača koja smo doveli su bili prioriteti i pre nego što je stigao trener Fonseka", zaključio je Ibrahimović.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu