Nova vest
Fudbal 1

17.8.2024.

14:52

Luka Jović startuje pre Morate

Fudbaleri Milana otvaraju novu sezonu utakmicom na svom terenu protiv Torina (subota, 20:45).

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Novi trener "rosonera" Paolo Fonseka pohvalio je formu srpskog napadača Luke Jovića u razgovoru sa predstavnicima medijima i indirektno najavio našeg fudbalera u startnoj postavi za meč sa "Bikovima".

"Jović je imao dobar pripremni period", rekao je Fonseka koji je na poslednjem treningu ugravao startere među kojima je bio i Jović.

Lukin konkurent u navali Alvaro Morata počeće meč sa klupe, očekuje se da uđe u drugom poluvremenu, što je i nekako logična odluka Fonseke, jer je Španac dobio produženi odmor nakon osvajanja EURO sa Španijom.

Među rezervistima će biti i Tijani Reijnders i Strahinja Pavlović, koji su nešto kasnije od ostatka ekipe ušli u pun trenažni ritam. Obojica su se kasnije priključila ekipi, s tim da je srpski fudbaler, za razliku od Holanđanina, i novajlija u timu.

"Oni nisu u najboljoj fizičkoj kondiciji da počnu utakmicu, pa će teško biti starteri", kaže za njih Fonseka ujedno je i ostavio mogućnost da obojica pomenutih zaigraju u drugom poluvremenu.

Poslednje pojačanje Jusuf Fofana, koji je stigao iz Monaka neće biti u kombinaciji za meč sa Torniom ali ga je Fonseka njavio već za meč drugog kola.

 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

3 h

Novo Sport Video Menu