Nova vest
Fudbal 1

17.8.2024.

13:40

Ibrin sin zablistao – dva gola za Milanove juniore VIDEO

Stariji sin Zlatana Ibrahimovića Maksimilijan (17) imao je savršen debi u startnoj postavi za Primavera tim Milana u subotu protiv Udinezea.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Bio je dvostruki strelac za mladi tim "roso-nera" u pobedi od 4:0.

Prvi gol je postigao tako što je ispratio akciju saigrača, najbolje se pozicionirao i poslao loptu u mrežu iz neposredne blizine gola. Ništa spektakularno, ali vrlo bitan momenat za mladog Ibrahimovića, jer mu je to bio prvi gol za Primavera tim Milana.

Drugi je već bio nešto što smo videli toliko puta od njegovog oca - snažan udarac van kaznenog i lep pogodak za vođstvo od 3:0.
Maksimilijan je tako nastavio da ređa uspehe u svojoj mladoj karijeri.

On je ovog leta potpisao svoj prvi profesionalni ugovor, obavezao se na vernost klubu do 2029. godine, nakon što je ostavio dobar utisak igrajući za selekciju do 18 godina kod Danielea Bonere.

Povremeno je dobijao priliku i u Primavera timu kod Ignacija Abatea, odigrao je tri utakmice za tu selekciju prethodne sezone, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Ovog leta je prekomandovan u najvažniji juniorski tim Milana i odmah je pokazao šta ume sa loptom. Tata Zlatan možda dobija dostojnog naslednika na zelenom terenu.


 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu