Nova vest
Fudbal 0

6.8.2024.

21:32

Ovo retko kada čujete – Siti doveo igrača za 15 miliona, a prodaje ga za 95!

Argentinski napadač Hulijan Alvares najverovatnije će sledeće sezone nositi dres Atletiko Madrida.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Kada je bilo jasno da Pep Gvardiola u narednoj sezoni neće više računati na napadača iz Argentine, brojni drugi klubovi su krenuli da se raspituju za Alvaresa. 

Prvo je Atletiko Madrid bio prvi koji je krenuo da pregovara sa Argentincem, koji su išli u dobrom smeru, ali se onda u priču umešao i PSŽ. 

Bogati vlasnici ekipe iz Pariza su posle odlaska Kilijana Mbapea rešeni da naprave tim koji će biti konkurentan za sve trofeje u narednoj sezoni. 

Naravno da je kao jedan od ciljeva da pojača ekipu aktuelnog šampiona Francuske stavljen upravo Alvares, za koga su već obezbedili godišnju platu od deset miliona evra. 

Međutim kako stvari stoje Argentinac se na kraju ipak odlučio da pojača ekipu Atletika, tako da će u narednoj sezoni igrati u La Ligi. 

Kako javlja uvek dobro obavešteni Fabricio Romano, Atletiko će Sitiju platiti 75 miliona evra, uz 20 miliona u bonusima.

To će biti rekordna prodaja u istoriji "Građana", koji su Argentinca pre par godina doveli za svega nešto više od 15 miliona evropskih novčanica.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

3 h

Novo Sport Video Menu